Het terugblikken is begonnen!

Een nieuw blog van Roy

Wat is het jaar voorbij gevlogen. In januari zijn we begonnen met twee nieuwe medewerkers, omdat we een groei verwachtte voor 2018. En die groei is gekomen! Boven verwachting zelfs en de groei voor 2019 zal nog harder gaan, maar daarover later meer.

Er zijn drie hoogtepunten/mijlpalen die ik even in de spotlight wil zetten:

  • 10 jaar bestaan van Q4 Profiles dat we met meer dan 100 mensen hebben mogen vieren. Als blijk van waardering en de waarde die we hechten aan deze warme relaties hebben we een hand gegoten beeld overhandigd genaamd ‘de Beraking’. Dit beeld is het symbool geworden voor alles waar we voor staan: onderlinge verbondenheid, samen groeien en succesvol zijn en dat het de mens is die altijd centraal staat.
  • Accreditatie behaald voor EQ-i 2.0. Na vier jaar, vele vlieguren (letterlijk en figuurlijk) en een pittig examen is het gelukt! Komend jaar zal er een certificatie traject worden ontwikkeld, zodat ook onze Certified Partners dit krachtige instrument in kunnen gaan zetten!
  • Het persoonlijke notitieboek. In het begin veel weerstand en nu een vast onderdeel bij veel van onze Certified Partners. Het gaat momenteel zo snel dat we over een versie 2.0 moeten nadenken, en daar zijn ook de eerste stappen voor genomen.

Zo snel als 2018 voorbij is gegaan, betekent het ook dat 2019 net zo snel voor de deur staat. Een spannend jaar, waarin we een aantal dingen verwachten. De vraag naar instrumenten zoals wij die hebben neemt alleen maar toe, maar we merken ook dat er meer wordt gezocht naar diepgang.

We hebben EQ-i 2.0 al eerder genoemd en het wordt binnen ons vakgebied echt “the next big thing”. (Persoonlijk) Leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, de vraag “wie ben ik?” zijn vraagstukken waar EQ-i onmisbare inzichten in kan bieden. De feedback tot nu toe: positief. De belangstelling: groot. De eerste sessie is bijgewoond door 24 deelnemers ook de tweede sessie stroomt al vol.

Een ander instrument dat we in 2019 gaan lanceren heeft te maken met de werkomgeving. Hier zijn we nu druk mee bezig in de automatisering en we verwachten dit april/mei kunnen lanceren! Met deze introductie beschikken we over een sterk instrument om de werkomgeving van een persoon in kaart te brengen.

Kortom 2019 wordt het jaar van groei. Op allerlei vlakken. We hebben een aantal mooie instrumenten / diensten klaarstaan die mensen weer een stukje verder helpen in de reis die een ieder van ons maakt: “wie ben ik?” “is dit nog wat ik wil?”

De deur staat open om als professional de DISC Introductie Training bij te wonen!

Voor nu wens ik een ieder fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toe.

Warme groet,
Roy

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Q4 Profiles DISC Introductie Training! Dit doen we, omdat we graag kennis willen delen. Dus ben je trainer, coach en ben je toe aan de volgende stap: je bent van harte uitgenodigd!

Kijk hier in de agenda voor de eerstvolgende sessie.

Verbeter je communicatie door meer inzicht in jezelf en in de ander.