Q4 Profiles 10 jaar!

Een artikel van Roy over de reis van de afgelopen 10 jaar

We begonnen het avontuur met zijn drieën, spannend, nieuw, maar met veel vertrouwen. In die 10 jaar is een hoop voorbijgekomen en een hoop gebeurd. Van de vele onderzoeken en trainingen in Amerika (3 jaar lang elke maand op en neer), tot aan de mooie samenwerkingen in het binnen en buitenland. En tot en met vandaag is het steeds bijscholen en nieuwe inzichten op doen een belangrijk deel van onze groei.

Het is niet altijd op rolletjes gegaan, maar nu 10 jaar later ben ik toch wel trots dat we:

–         meer dan 300 consultants actief hebben

–         meer dan 1.000 mensen de opleiding hebben gevolgd

–         nationaal en internationaal aan de weg timmeren

–         een gezond volledig zelfvoorzienend bedrijf zijn

–         elk jaar vanaf jaar 1 groeien

–         volledig Nederlandse producten hebben( echt “made in Holland”)

Aan het einde van de dag vind ik het mooiste dat alles om mensen draait en ik in de afgelopen 10 jaar bezig ben geweest met het vormgeven van mijn grootste passie: werken met mensen.

Alles draait om mensen. Vanuit compassie, empathie, verbondenheid, groei en ontwikkeling een positieve bijdrage leveren in het leven van mensen. Deze kernwaarden zitten verankerd in Q4 Profiles en de consultants die dagelijks met ons werken.

Q4 Profiles bestaat vandaag 10 jaar, maar ik kan terugkijken op bijna 20 jaar waarin ik bezig ben met mensen, communicatie en gedrag. Elke dag ga ik nog met plezier naar mijn “werk”.

Werk staat bewust zo geschreven, want de manier waarop ik mijn dagen beleef voelen niet als werken. Het voelt als elke dag bezig kunnen zijn met datgene dat ik het liefste doe. Elk gesprek dat ik voer, elke presentatie/lezing en elke inspiratiesessie die ik geef zijn momenten waarop alles samenkomt. Dat is een gevoel dat niet te beschrijven is, anders dan dat het momenten van energie zijn die mijn batterij continue opladen.

Het is die passie die ik graag aan mensen overbreng en waarvan ik hoop dat ze die zelf achterna zullen jagen: wat is jouw passie?

“What makes you tick?”

Wil je ook meer weten over gedrag en communicatie en hoe je hiermee het verschil kunt maken? Kom langs op de DISC Introductie Training!

Warme groet,

Roy

De deur staat open. Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.

Verbeter je communicatie door meer inzicht in jezelf en in de ander.