Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Certificering Q4HorseProfile coaches
Sinds augustus 2015 is Q4HorseProfile op de Nederlandse markt. Het is een online tool die ruiters inzicht geeft in hun eigen gedragsstijl en dat van hun paard. Hierdoor ga je prettiger met je paard om en train je effectiever met betere resultaten.
Daarnaast helpt Q4HorseProfile instructeurs om effectiever en met meer plezier en energie les te geven. Instructeurs leren om hun instructie af te stemmen op de voorkeuren van de leerling en de combinatie.
Verder kan HorseProfile worden ingezet bij het aanschaffen van een paard, zodat niet alleen gekeken wordt naar het uiterlijk en de capaciteiten, maar ook naar een goede match tussen nieuwe eigenaar en paard.

We zijn op zoek naar hippisch professionals! Mensen met een gedegen hippische achtergrond die gecertificeerd worden om zelfstandig te kunnen werken met Q4HorseProfile.</p>
Wil jij als een van de eersten opgeleid worden tot HorseProfile Coach? Wil jij je onderscheiden in de markt? Ben je geïnteresseerd in gedrag van mens en paard, en wil je jouw klanten optimaal bedienen door de kennis en tools van Q4HorseProfile te integreren in jouw dienstenaanbod? Meld je aan voor:

3 dagen training, onderverdeeld in twee theoriedagen en een praktijkdag.
Een persoonlijk handboek met achtergrondinformatie en trainingsmaterialen.
Het eerste jaar maintenance fee gratis. Voor deze maintenance fee ontvang je 4x per jaar intervisiebijeenkomsten, ondersteuning tijdens kantooruren, toegang tot trainingsmaterialen en updates voor een perfect werkend ICT-systeem
3 Q4HorseProfiles om te oefenen met het bespreken en interpreteren van de grafieken.

Als HorseProfile Coach:

Kun je zelf HorseProfiles aanmaken en bespreken met je klanten.
Kun je workshops, trainingen en clinics organiseren voor ruiters en paardeneigenaren.
Help je ruiters om hun paard beter te begrijpen en hun training op een hoger niveau te tillen.
Help je instructeurs om effectiever en met meer plezier les te geven.
Maak je deel uit van een groep pioniers die een wezenlijke verandering bewerkstelligen in bewustwording en communicatie met het paard.
Word je ondersteund door marketinguitingen van Q4HorseProfile, zoals het boek, onze Facebookpagina en onze internationale expansie.
Kun je altijd rekenen op ondersteuning en expertise vanuit onze organisatie.

1e dag: 31 augustus in Aalsmeer

2e dag: 21 september in Aalsmeer

3e dag: in overleg met de deelnemers in te plannen datum in Aalsmeer