Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Gratis Informatieworkshop Persoonlijke Trainer-Coach stijl (DISC) profiel.

“Doordat je beter bewust bent van wat je doet en hoe je dat doet ben je in staat een
bijdrage te leveren aan het verbeteren van de persoonlijke prestaties en de teamprestaties.”

Bij Q4 Sport krijgt de trainer informatie over zijn stijl in trainen en coachen. Hoe haal ik als trainer-coach het beste uit mijzelf en hoe kan ik door meer kennis over mijzelf en mijn spelers tot een optimale (team) prestatie komen?
Als eerst wordt er gekeken naar de zeven facetten van het werk als trainer-coach: voorbereiden, communiceren, uitvoeren, observeren, begeleiden, analyseren en evalueren. Door deze facetten te analyseren kan de trainer-coach op een effectieve manier te werk gaan. De tweede tool voor de trainer-coach is het maken van een observatie profiel.
Iedere speler is uniek en het hanteren van een eenzijdige aanpak zal dus niet tot het beste resultaat leiden. Door inzicht te krijgen in de stijlvoorkeuren van de spelers, kan er met iedere speler op de meest effectieve manier samengewerkt worden.

Nieuwsgierig naar wat het Q4 Profiles Sport Persoonlijke Trainer-Coach Stijl ( DISC) profiel voor jou kan betekenen?

Tijdens onze informatieworkshop laten we graag ons verhaal horen. Waarom doen we wat we doen en waarom geloven we erin dat mentale ondersteuning van groot belang kan zijn binnen de sport.
De informatieworkshop is voor Trainer-Coaches binnen de sport bedoeld, als ook voor Verenigingen die binnen hun club ermee aan de slag zouden willen gaan.

Meld je hier aan voor onze informatieworkshop.