Consultant zoeken2018-02-08T11:22:43+00:00

Consultant zoeken

Kies met je hart, je verstand is om keuzes te begrijpen niet om ze te maken.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
team_manager
Filter by Categories

3P Coaching en Advies

3P Coaching en Advies

Gedrag is alles

In ons werk en in ons privéleven is gedrag in grote mate bepalend of we wel of niet succesvol zijn. Kennis en vaardigheden spelen een rol, maar het is vooral een kwestie van
gedrag. Het onbewuste heeft grote invloed op ons dagelijks handelen. Ook al weten we dat we iets niet zouden moeten doen, we hebben toch de neiging om dat gedrag te vertonen. Onze voorkeursstijl – ons kernpatroon – is zo sterk, dat het ons gedrag in sterke mate bepaalt. Het is onbewust gedrag. Inzicht in ons gedrag – in hoe we iets doen en waarom we iets doen – helpt ons om onze talenten en kwaliteiten te benutten.
Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Als we weten wat motiveert, kunnen we daar bij aansluiten.

De sleutel tot gedrag
3P coaching en advies is specialist in gedragsanalyses. Met instrumenten die gedrag, houding, stijl van communicatie en persoonlijke kracht van personen in beeld brengen. Onze kracht is dat we de bewuste en onbewuste drijfveren helder onderscheiden en effectief in kaart brengen. Aan de hand van onze rapportages kunt u zich richten op die drijfveren welke vaak onder de oppervlakte liggen en meestal onbenoemd blijven. U kunt uw effectiviteit verhogen en begrijpen dat iemand het één doet, terwijl deze het ander wil. En het wordt duidelijk hoe bewust en onbewust gedrag zich tot elkaar verhouden.

Wat wil je verbeteren?
3P Coaching en Advies helpt om jouw volledige potentieel te benutten.

Anette Ludikhuize

Anette Ludikhuize

Het aanboren van ongebruikte talenten biedt kansen voor de toekomst

AT 7T9

AT 7T9

Over AT7T9
“Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden”

“Werving & selectie van personeel is puur mensenwerk! Zowel in de nauwe samenwerking met opdrachtgevers als in het zorgvuldige proces samen met de kandidaat. Ervaring is hierin vaak een voordeel maar geen garantie, toegevoegde waarde leveren is waar het om gaat. Daarom kijken wij elke dag naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren in deze snel veranderende wereld. Als opdrachtgever of kandidaat heeft u met veranderingen te maken die elkaar steeds sneller opvolgen. Vaak zijn deze bepalend voor de te maken keuzes. Dat betekent dat we niet alleen het DNA van de opdrachtgever en de kandidaat leren kennen, maar ook samen nieuwe mogelijkheden verkennen. Dat doen we vanzelfsprekend altijd in persoonlijke gesprekken.

Een integraal onderdeel van ons dagelijkse werk is de actieve samenwerking met een aantal organisaties op gebied van sport, cultuur en maatschappelijke inzet. Dit plaatst ons midden in de dynamische wereld van vandaag en levert ons bovendien een groot (zakelijk) netwerk op dat we weer inzetten als toegevoegde waarde voor onze relaties”.

Gertjan Holterman, eigenaar AT7T9

Aves Coaching

  Aves Coaching

  Awareness in Business

  Awareness in Business

  Banning Projects

  Banning Projects

  Sylvie Banning
  Management Consultant, trainer, coach

  Banning Projects Leren Veranderen Creëren

  BeConnekt

  BeConnekt

  Welkom bij BeConnekt. BeConnekt met de K van Keuze. Nu zul je wel denken, welke keuze? De keuze om je bewust te zijn van alle bewegingen die je met je hoofd en lichaam maakt waardoor je beter naar je lichaam leert luisteren. De keuze om body & mind te combineren.

  De maatschappij wordt steeds drukker, de werkdruk wordt steeds hoger en je krijgt steeds meer verplichtingen. Iedereen heeft het altijd maar druk, druk, druk. Persoonlijk vind ik het interessant om te zien hoe mensen hiermee omgaan. De afgelopen jaren ben ik hier bij mezelf mee aan de slag gegaan en ben ik gaan ervaren hoe je zelf je dagen en werkzaamheden (nog) effectiever kunt gaan indelen.

  Bewust Competent

  Bewust Competent

  Ik ben een man van de praktijk, trotse vader van vier kinderen, passie voor paarden en een echt “mensen-mens”. Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bij verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder Unilever. Mijn pad verliep van vertegenwoordiger tot manager en beleidsontwikkelaar. Al m’n kennis en ervaring is gebaseerd op studie enerzijds en vooral proefondervindelijk ervaren anderzijds. Zowel in de positieve als de negatieve zin. Je kunt mij het beste typeren met de woorden: pragmatisch, gevoelig, sensitief, resultaatgericht en ‘naïef’. Dat compenseer ik graag door samen te werken met mensen die zeer complementair zijn en toch vooral authentiek en kwetsbaar durven zijn. We hebben immers niet de wijsheid in pacht; je kunt alleen maar doen wat je heel graag doet en daarom meestal goed kunt.

  BoBAV voor veiligheid en gedrag

  BoBAV voor veiligheid en gedrag

  80 % van de incidenten in de Bouw, Industrie en Petrochemie komt nog steeds uit menselijk gedrag.

  BoBAV is de Specialist op gebied van Veiligheid en Gedrag.

  Via advies, training, coaching en begeleiding brengen wij het Veiligheidsniveau binnen uw bedrijf op het hoogste niveau.

  In het kader van de Arbo-wetgeving zijn we gespecialiseerd in:
  •Het doorlichten van uw organisatie
  •De VCA, ISO-9001 en OHSAS-18001 certificering
  •Uw Risico Inventarisatie en Evaluatie
  •Het verbeteren van uw Veiligheidsbeleid

  Speciale expertise hebben we op het gebied van veiligheid bij verticaal en horizontaal transport, zoals takelen, hijsen, heffen en werken op hoogte

  Bonst

  Bonst

  Miriam Bonsing
  Bennekom
  06-14418511
  www.bonst.nl
  miriam@bonst.nl

  Building Changes

  Building Changes

  Samenwerken in de bouw, infra en installatiesector. Groeien in én bouwen aan Samenwerken.

  Begeleiden van organisaties én hun medewerkers in het verbeteren van hun gewenste prestaties. Van moeten naar willen is het motto met de mens als uitgangspunt! Benut de talenten en passies van mens in samenwerken en je krijgt mooie prestaties uitgedrukt in maatschappelijk én economisch rendement.

  CAB training & coaching

  CAB training & coaching

  Carrière Switch B.V.

  Carrière Switch B.V.

  Carrière Switch heeft vestigingen in:
  Amersfoort, Amsterdam, Den Haag,
  Groningen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

  Chanthal Blonk

  Chanthal Blonk

  Ik ben Chanthal Blonk, coach voor financials.

  Functies binnen Finance gaan meer en meer veranderen en verschuiven. Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving. Door automatisering en digitalisering komt de nadruk minder op data-crunchen te liggen maar meer op analyse en het vertalen van de cijfers. Veranderingen in organisaties verlangen een andere invulling van de financiële functie. CFO’s willen dat financials echt als business partner kunnen fungeren. Effectief communiceren, proactief zijn, in oplossingen kunnen denken en goed kunnen samenwerken, zijn eigenschappen die voor de huidige financial cruciaal zijn. Maar hoe pak je dat nou allemaal aan? Wat moet je doen als er van je gevraagd wordt jezelf meer te profileren? Ik kan je helpen bij deze en andere vraagstukken.

  Dankzij mijn jarenlange ervaring als financial, weet ik als geen ander hoe financials denken en handelen en welke weerstanden er soms zijn bij financials. Ik doorzie snel waar iemand zijn kracht zit en welke uitdagingen iemand heeft. De afgelopen jaren merkte ik als financial dat mijn interesse steeds meer uitging naar het intermenselijke aspect en minder naar de puur vakinhoudelijke kant ervan (de cijfers). Ik ben daarop diverse coachopleidingen gaan volgen. Ik ben gecertificeerd coach en werk volgens de richtlijnen van de NOBCO.

  In coachtrajecten werk ik altijd volgens de drie stappen: 1. Inzicht ; 2. Vertaling 3. Actie. Methoden die ik graag inzet, zijn onder meer: DISC (voor het verkrijgen van inzichten), Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Kernkwadranten. Met een positieve kijk op problemen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte wijze af. Mocht je meer informatie willen hebben, verwijs ik je graag naar mijn website: www.coachingfinancials.nl of www.chanthalblonk.nl.

  Communicerenenzo

   Communicerenenzo

   Conscientia Coaching en Training

   Conscientia Coaching en Training

   Om mij heen zie ik steeds het oude patroon van harder werken, mee moeten met social media en automatisering, kostenverlaging en een prijzenslag. Resultaat is meer stress, meer angst, overleven en na misschien een korte opleving weer een dalende trend.

    

   Maak door daadkrachtige keuzes je onderneming gereed voor de toekomst
   Veranderingen doorvoeren zonder visie of mogelijkheid is niet de oplossing, dat is namelijk overleven. Veranderingen die leiden tot transformatie, is je onderneming gereed maken voor de toekomst. Het is mijn missie om deze patronen te herkennen en te doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor ontwikkeling van jou, je medewerkers en jouw onderneming.

   Ik heb een methode ontwikkeld, waarmee ik leiders en hun medewerkers optimaal gebruik leer maken van hun kwaliteiten. Hierdoor kunnen zij optimaal presteren, zijn zij productiever, inventiever en effectiever. Klanten voelen zich weer gezien en gerespecteerd en zullen met trots verbonden zijn aan je onderneming en gunnen je weer opdrachten. Zo werk je aan borging van de toekomst voor jezelf, je medewerkers en je klanten.

   De Commerciële Bril

   De Commerciële Bril

   Met – De Commerciële Bril – wil ik de focus op klantgerichtheid vergroten en dit invullen door passende klantcontacten te creëren.

   Hoe probeer ik dit doel te bereiken?
   – door de organisaties op de stoel van de klant te zetten en naar hun eigen bedrijf te laten kijken
   – door op een passende manier klantcontacten tot stand te brengen (wat past het beste bij jezelf, bedrijfscultuur en doelgroep)
   – door de communicatie en de samenwerking bij de medewerkers te verbeteren
   – door inzicht te creëren in persoonlijke voorkeursstijlen op het gebied van communicatie en gedrag van uzelf, collega’s en klanten

   Wat houdt dat concreet in qua dienstverlening?
   – door middel van trainingen en coachingstrajecten ga ik aan de slag met ondernemers, accountmanagers, overige vertegenwoordigers van uw bedrijf (zoals monteurs / chauffeurs), en de interne medewerkers.
   – DISC persoonlijkheidsprofielen afnemen (geven veel inzicht) en kunnen heel erg goed als basis dienen voor trainingen en coachingstrajecten.
   – organisaties ondersteunen bij het creëren en onderhouden van passende klantcontacten

   Wanneer zijn de commerciële brillenglazen van uw organisatie voor het laatst gepoetst? www.decommercielebril.nl

   De Trainingszaak

   De Trainingszaak

   Wat kan ik voor jou betekenen met De Trainingszaak

   Met De Trainingszaak helpen wij het werkplezier vergroten bij medewerkers in kleine en grote bedrijven. En daarmee zorgen we voor betere communicatie, samenwerking en persoonlijk leiderschap. Werkplezier is ontzettend belangrijk, want zorgt voor vitaliteit, productiviteit, klanttevredenheid en een lager ziekteverzuim. We doen dit met inspirerende trainingen en duurzame ontwikkeltrajecten.

   We kijken eerst altijd waarom het gaat – communicatie, klantgerichtheid, sales, vitaliteit of duurzame inzetbaarheid) – en bepalen dan wat er nodig is. Vervolgens maken we een plan van aanpak en schakelen we zo nodig de juiste professionals in.

   Kijk op onze website of bezoek ons op Facebook om te zien wat wij voor jou of je organisatie nog meer kunnen betekenen met DISC. Daar zit ongetwijfeld iets voor je bij. Want ons motto is ‘Met zelfkennis en communicatie, meer passie, plezier en prestatie!’

   dIgnA human development

   dIgnA human development

   Disc & Lean Six Sigma voor effectieve teams

   Disc & Lean Six Sigma voor effectieve teams

   Bedrijfskundige HR-consultant.
   Kritisch en scherp, maar altijd persoonlijk betrokken.
   Ervaring met Recruitment en Interim Management.
   Passie voor organisatieverandering, DISC en persoonlijke ontwikkeling.

   Double You

   Double You

   Ik werk bij voorkeur bij MKB in NHolland. Waar ik het verschil kan maken bij mensen en hun bedrijfsvoering. Heb uitstekende ervaringen met lokale bedrijven en instellingen waar mensen inzicht kregen in hun gedrag in communicatie en knellende patronen werden opgelost.
   Naast Q4 Gedragsanalyse gecertificeerd sinds 2009- bied ik ook specifieke vaardigheidstraining en coaching on the job aan ( Leary, Kernkwadrant, Drama3hoek, TA)
   Ik werk graag met kleine groepen tot max. 10, zodat ik maatwerk kan leveren en er balans is tussen energie geven en krijgen.

   Echooo arbeids -en organisatieadvies

   Echooo arbeids -en organisatieadvies

   Elegire

   Elegire

   Elegire betekent “zal kiezen”. Het is zo belangrijk om zelf je keuzes te maken. Soms lukt dat niet op eigen kracht. Goede ondersteuning is belangrijk. Daarom ondersteunt ELEGIRE in het scherp krijgen van jouw situatie en wat voor jou belangrijk is. Uitgaand van je levenservaring, je werkervaring, je kwaliteiten, talenten en toekomstbeelden ga je op zoek naar de volgende stap in je loopbaan.
   DISC is een mooi instrument om te gebruiken tijdens loopbaan trajecten. Ik zet dit dan ook met plezier in om jou te ondersteunen!

   Wil je kennis maken? Ik verneem graag van je!

   Met vriendelijke groet,

   Jeanette Turksma

   Gewoon met Harm

   Gewoon met Harm

   Girasole

   Girasole

   Succesvol meebewegen met veranderingen, dat is waar Girasole voor staat. Girasole is Italiaans voor zonnebloem, een bloem die gedurende de dag meebeweegt met de zon.

   Veel ondernemers hebben hun onderneming laten groeien en zien veranderen. Is het nog het bedrijf dat u destijds voor ogen had? Succes kent vele vormen maar voelt u zich nog prettig als ondernemer? Is uw bedrijf toekomstbestendig? Veel vragen waar misschien graag eens met een buitenstaander over van gedachten wisselt. Girasole gaat graag met u in gesprek. Na een oriënterend gesprek bepaalt u of Girasole u kan helpen.

   Belt u mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek,

   Paul van der Zon
   06-20566083

   Harrijvan Advies

   Harrijvan Advies

   HartEnHoofdSamen

   HartEnHoofdSamen

   Zit je niet lekker in je vel op je werk, kun je veranderingen niet bijbenen en heb je het idee dat je niet begrepen wordt. Sta je regelmatig ’s morgens op en denk je, wat is er toch gebeurd op mijn werk dat ik het niet meer leuk vind? Denk je op woensdagochtend al aan het weekend?

   Allemaal signalen dat jij toe bent aan verandering, maar welke?

   Ik help je daar graag bij!

    

   Koen Verhofstad

   Persoonlijk coach

   HDEPP

   HDEPP

   Hielle Tillema Coaching Mediation

   Hielle Tillema Coaching Mediation

   Persoonlijke    coaching    en    bemiddeling

   De Q4 profielen hebben niet alleen in mijn werk als persoonlijke coach maar ook in mijn werk als registermediator een geweldige meerwaarde. Als gecertificeerd Q4 consultant werk ik hier erg graag mee. De rapportage geeft een helder en concreet beeld van sterkten en valkuilen en groeimogelijkheden. Waardevol ondersteunend materiaal dus.  In de meeste coachingstrajecten maak ik daar dankbaar gebruik van. Inzicht in eigen gedrag en dat van de ander is het begin van verandering en vooruitgang.

   Inlevingsvermogen, laagdrempeligheid, snel doordringen tot de kern en het geven van praktische handvatten zijn eigenschappen en vaardigheden die in mij verankerd zijn.  Daarbij zijn veiligheid en vertrouwelijkheid in mijn ogen belangrijke voorwaarden om ruimte te creëren voor goede gesprekken, de diepte in te kunnen gaan en snel stappen in de goede richting te maken.

   Wil je meer over mij weten en mijn werkwijze neem dan eens een kijkje op mijn website

   HumanHabits, Coaching for Success

   HumanHabits, Coaching for Success

   HumanHabits ondersteunt leiders in hun organisatie. Wie ben jij? Wat doe jij? Waarom kiezen anderen voor jou? Hoe ga je aan de slag? Met een duidelijk stappenplan kunnen we elkaar beter begrijpen en overgaan naar de doelstellingen van de samenwerking.

   Inventarisatie, Advisering, Stappenplan, Succesfactoren, Werkzaamheden, Tijdspad, Evaluatiemomenten

   Tevens heeft HumanHabits een aantal oplossingen beschikbaar waar een leider direct mee kan werken. Hierbij worden doelgroepen voorzien van de juiste oplossing.

   iGrace

   iGrace

   iGrace, coaching die bij je past.
   Even sparren om weer fris tegen de situatie aan te kijken of wat langer praten om tot nieuwe inzichten te komen. iGrace staat voor coachen vanuit een combinatie van empowerment en ‘gedragswetenschap’. Jouw kwaliteiten en gedragspatronen gaan we samen tegen het licht houden. Bekeken vanuit gedachtes, gevoelens, communicatie en relaties (privé/werk) welke van invloed ‘kunnen’ zijn op jouw gedrag). Met behulp van diverse praktische werkvormen en gesprekstechnieken ondersteuning creëren. Dit alles op een zodanige manier, dat je er ook zelfstandig mee verder kunt. Je leert kwaliteiten en gedragspatronen te herkennen, accepteren en aanpassen daar waar jij dit wenst en kunt doen. Daarmee ga je jouw zelfvertrouwen vergroten, zodat je in de toekomst gebeurtenissen weer op jouw eigen krachtige wijze het hoofd kunt bieden. Dat is waar iGrace voor staat.

   iGrace, een prachtig cadeau om te krijgen en te geven.
   Een eerste stap zetten kan soms best lastig zijn. Door iGrace cadeau te geven, geef jij op een mooie en unieke wijze een steuntje in de rug aan iemand die het kan gebruiken. In je privé omgeving, maar zeker ook aan medewerkers in je bedrijf.

   Voor meer informatie:
   www.igrace.nl
   06 – 36 51 35 64
   mail@igrace.nl

   Ki-Jere | Inzicht & Bewustwording

   Ki-Jere | Inzicht & Bewustwording

   Mijn passie:
   Mensen, teams en organisaties in de (bouw)technische branche die vastlopen op doeltreffende en ontwapende wijze helpen het inzicht te vergroten en belemmerende patronen te leren loslaten en doorbreken. #duurzaam #welzijn #effectiviteit

   Mijn missie & visie:
   Met compassie reflecteren en confronteren, individueel of teamgebonden, op transformationele wijze inzicht creëren, bewustwording vergroten en het zelflerend vermogen van de mens aan te spreken. Zodat men eigenaarschap neemt en verandering van binnenuit weet te realiseren, waardoor men als mens of team het welzijn weer ervaart wat men kwijt is.

   Koersinzicht

   Koersinzicht

   Inzichten waar op je kunt bouwen!
   Meer zelfvertrouwen door zelfkennis, is wat ik je op een praktische manier kan leveren.
   Sinds 2012 is coach/trainer ben ik in Uithoorn en omgeving actief onder de naam Koersinzicht als gecertificeerde motivatie trainer. Door de inzet van DISC, een instrument waarmee jouw bewuste en onbewuste gedragsvoorkeuren wordt gemeten, help ik je aan inzichten die de logica terug brengt in lastige zaken, moeilijke beslissingen of persoonlijke blokkades. Je krijgt als het ware een verklaringsmodel van wat je waarom doet en met welk gedrag of uitdagingen je moeite hebt. In een helder geschreven rapport van 23 pagina’s (ingebonden in boekvorm) komen zaken als persoonlijke beschrijving, groeimogelijkheden en communicatiestijl aan bod, maar ook krijg je tips voor je ideale werkomgeving.
   Met dit persoonlijke stijlprofiel (DISC) krijg je meer kennis over jezelf, maar ook over hoe gedrag en communicatie van anderen te interpreteren. Tijdens de aansluitende coaching sessies, waarin dieper op de door jou gewenste ontwikkeling wordt ingegaan kan bovengenoemde kennis jou net dat stukje inzicht geven, waarmee je begrijpt wat er gebeurt en hoe je hiermee om kunt gaan.
   Hiermee wordt coaching praktisch en tastbaar, wat voor mijzelf heel erg belangrijk is. ik ben zelf een techneut in hart en nieren, heb een technische opleiding gevolgd en daarna meer dan 20 jaar in de bouwwereld gewerkt. ik snap de wereld van de praktisch en technische denkers, die “praten over gevoel” lastig vinden of er geen meerwaarde inzien, maar eveneens geconfronteerd worden met veranderende omgevingsfactoren. Dit kan in je werk zijn als je baan komt te vervallen of als je doorgroeit naar een leidinggevende positie, maar ook veranderingen in je privé omgeving waardoor je even niet meer ziet wat je kan doen, wat er van je verwacht wordt of hoe je nu verder moet. Ik help je aan inzichten waarop je kunt bouwen!

   Kroon Human Coaching

    Kroon Human Coaching

    Kroon Human Coaching begeleidt en ondersteunt managers en medewerkers bij de implementatie van veranderingen. Praktisch, resultaatgericht en met flair. Zodra medewerkers zich verbonden weten met de organisatiedoelen, zijn de weer ‘als vanouds’ intrinsiek gemotiveerd. Kroon Human Coaching leert in een beoogde organisatieverandering kansen te zien om zelf te schitteren!

    Life & Career Coaching

    Life & Career Coaching

    In my coaching practice Life & Career Coaching in Meppen, Drenthe I provide coaching for Middle-, Senior Managers, Executives and Professionals,working in medium size and large companies and non-profit organizations. My hands-on experience in international business management is one of the tools that I use in training and in advisory roles to clients.

    Maatstaff

    Maatstaff

    Maatstaff
    Inderdaad, wat is de maatstaf? Wat is eigenlijk normaal? Dat vragen veel mensen zich af. En dat is precies waarom we ons de laatste jaren gespecialiseerd hebben in het samen brengen van duidelijkheid en ritme in organisaties. Dat doen we liefst met iedereen en bottum up gedragen; met aandacht voor organisatiecultuur, structuur en werkprocessen. Werken aan een optimale workflow dus. Want je hoeft er geen raketgeleerde voor te zijn om te kunnen bedenken dat mensen die vrolijk zijn en op hun sterkten lekker kunnen doorwerken in goede harmonie, in heldere en eigentijdse structuren en met weinig verstoringen, ook béter presteren. Dat levert pas écht op, voor iedereen. Bij ons kun je dus terecht voor alle vraagstukken rondom organisatiecultuur, leiderschap, teamvorming, HR management en communicatie, maar ook voor de noodzakelijke structuur- en procesaanpassingen, bijvoorbeeld op basis van QRM of TQM. We denken en doen mee, werken aan oplossingen waarin de mens centraal staat. Alleen op maat, zoals het hoort.

    Meer Maatstaff? Kijk op www.mtstff.nl of mail naar rogier@mtstff.nl en coen@mtstff.nl. Bellen kan naar: 035-2031718


    Coen van den Akker (DISC-stijl ID)(links op de foto)

    Als kind al was ik gefascineerd door techniek en alles wat daarbij komt kijken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school voor de HTS koos. Tegelijkertijd kon en kan ik enorm genieten van het contact met mensen, en al snel merkte ik dat ik juist dát aspect enigszins miste in de wereld van de techniek. Uiteindelijk ben ik personeelsmanagement gaan doen en volgde ik (post hbo-)opleidingen op het gebied van technische bedrijfskunde en bedrijfskundig management.

    Het mooie is: tegenwoordig kom ik bij tal van organisaties over de vloer, in uiteenlopende sectoren. Maar vooral bij industriële ondernemingen voel ik me als een vis in het water. Nog altijd ben ik gefascineerd door bedrijven die mooie dingen maken en die door voortdurende innovatie voorop willen blijven lopen. Zo kan ik in mijn huidige werk beide voorliefdes – mensen én techniek – prima kwijt.

    Als ik niet aan het werk ben kan ik enorm genieten van mijn gezin, van het maken van mooie reizen én van tennis.

    Contact opnemen? coen@mtstff.nl of bel mij op 06-83990060

     

    Rogier van Oosterhout (DISC-stijl IS)
    Succesvol ontwikkelen staat of valt met draagvlak, enthousiasme en een doordachte en daadkrachtige aanpak. De afgelopen jaren begeleidde ik tal van organisaties tijdens soms complexe veranderingstrajecten. Van een eerste ‘stip op de horizon’ en een gedegen analyse, tot een onderbouwd plan van aanpak en de daadwerkelijke implementatie van een nieuwe werkwijze.

    Mijn achtergrond helpt daarbij: ik volgde een sociaalpedagogische studie, studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie én ik ben afgestudeerd televisiejournalist. Vanuit die brede achtergrond combineer ik inzichten over veranderprocessen met knowhow op het gebied van communicatie. Precies de elementen die de kans op succes flink verhogen. En dat werkt, zo blijkt ook uit online evaluaties.

    Of het nou gaat om een uitgebreid cultuurprogramma, communicatieve vaardigheden, leiderschap, teamcoaching of sales: al mijn trainingen draaien om de verbinding tussen mensen. De persoonlijke leerdoelen van de deelnemers staan centraal tijdens bijeenkomsten die bol staan van de interactie, confrontatie en – niet onbelangrijk – humor.
    Contact opnemen? rogier@mtstff.nl of bel mij op 06-18814007

    Master of Workflow

    Master of Workflow

    Mind Design

    Mind Design

    Succes wordt niet bepaald door wat je overkomt, maar door de manier waarop je er mee omgaat

    Wil jij het beste uit jezelf en het beste uit je medewerkers halen? Heb jij ook het gevoel dat je graag nog succesvoller zou willen zijn in het aansturen van jouw medewerkers. Zou je graag willen dat je team nog meer gaat sprankelen en nog efficinter en effectiever zn werk gaat doen? Dan ben ik voor jouw de aangewezen persoon.
    Ontdek de kracht in jezelf
    * Als manager/leidinggevende
    * Als werknemer
    * Als partner
    * Als mens

    Als coach help ik jou in de zoektocht naar de kracht in jezelf. Ik help je om je eigen persoonlijke doelstellingen te bereiken. Denk daarbij aan effectief leiderschap. Hoe ga ik om met weerstand en hoe wordt ik een inspirerend leider. Op welke manier vind ik de balans tussen werk en priv.
    Je wordt door mij op een respectvolle manier, stevig geconfronteerd met je eigen gedrag en de wijze van communiceren. Je krijgt een spiegel voorgehouden omtrent de wijze waarop je aankijkt tegen de wereld om je heen. Daarnaast geef ik je inzichten hoe jij je jezelf kunt verbeteren. Ik help je inzien hoe om te gaan met mensen van allerlei pluimage. En je wordt nog succesvoller in datgene wat je altijd al hebt gedaan. Oftewel: Je weet het beste uit jezelf en uit je medewerkers te halen.

    Mijn missie:
    Het is mijn intrinsieke drive om te helpen de wereld een klein beetje mooier te maken dan dat hij al is en zodoende mijn missie optimaal te verwezenlijken: Het leveren van een succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie.

    MindSpirit

    MindSpirit

    Verbinding en bewustzijn zijn de kernwoorden. Wij gaan uit van “inclusie”, het omarmen van de verschillen. Vanuit dat rijke potentieel in mens en organisatie helpen wij u uw doelstellingen te realiseren. Door te werken aan verbinding op persoonlijk en op organisatie niveau ontstaat er eenheid en vooruitgang. Wij versterken uw organisatie op het gebied van leiderschap, samenwerking, bewustzijn, vertrouwen en kennis. Wat u terug ziet in een verbetering van uw bedrijfsrendement, performance en werkplezier.

    MOOR PERFORMANCE

    MOOR PERFORMANCE

    PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

    Veranderingen en verbeteringen doorvoeren, klant- of resultaatgerichter werken – het is allemaal mensenwerk. Succes van de organisatie staat of valt dan ook met de kracht van de individuele medewerkers en van het team. Gedrag, communicatie en presentatie zijn daarbij cruciaal.

    Training op communicatieve vaardigheden, omgangsvormen en gedrag verbeteren je persoonlijke en zakelijke prestaties. En je presentatie, vanzelfsprekend.

    Onze belofte
    Moor Performance biedt korte en krachtige trainingen waarmee je meteen aan de slag kunt op je werk. De kern? Team spirit, humor, enthousiasme, motivatie, bewustzijn en meer zelfvertrouwen. Op de verkoopafdeling of elders op de werkvloer, persoonlijk of aan de telefoon, in gesprek met de klant of met elkaar.

    Motion4Life

    Motion4Life

    Odygós

    Odygós

    Omeo groep

    Omeo groep
    • Tel: 06-22059884
    • Location: Nystadstraat 96 3067 DT Rotterdam
    • Website: Link

    Over OMEO Groep

    OMEO Groep helpt bedrijven en organisaties met het vergroten van hun ondernemingsresultaat. Dat doen we door verbetering van de prestaties van hun belangrijkste kapitaal: de medewerkers.

    OMEO richt zich op:

    bewust worden
    inzicht vergroten
    vaardigheden ontwikkelen
    succesvol toepassen
    op het gebied van:

    communicatie
    verkoop
    management
    leiderschap
    door middel van:

    assessments
    training
    coaching
    consultancy
    academies

    Patrick Schriel Coaching & Training

    Patrick Schriel Coaching & Training

    Paula Prins Coachen &Trainen

    Paula Prins Coachen &Trainen

    Visie: mijn leven staat in het teken van ontwikkelen van mensen, niet alleen in mijn werk, maar ook privé.

    Mijn ervaringen in het bedrijfsleven,het onderwijs en in mijn privéleven hebben mij geleerd dat in beweging blijven, kijken naar mogelijkheden mij helpen om me te ontwikkelen en te groeien naar de mens die ik wil zijn. Ik word blij van eurootjes in plaats van kwartjes die vallen, als ik zie welke inzichten mensen verder brengen op hun pad. Ik kan niets anders dan coachend in het leven staan, omdat ik geloof dat door mijn vragen mensen zichzelf in beweging krijgen.

    Mijn, persoonlijk of zakelijk, leven is er op gericht mensen een stukje te begeleiden opdat ze daarna hun weg kunnen vervolgen. Ik kan vraagstukken helderder en overzichtelijker maken.

    Ik maak gebruik van NLP (neuro linguïstisch programmeren) en diverse andere technieken, zoals spiegelen, confronteren en transformationeel coachen.

    Resultaat : na mijn begeleiding weet je waar je krachten liggen en waar je mee aan de slag wilt, ik loop een stukje mee op je ontwikkelingspad.

    Mijn gesprekspartners vinden mij vertrouwenwekkend , empathisch, kritisch en deskundig. Luisteren is mijn kernkwaliteit , ik laat congruent gedrag zien, ik kan zijn, wie ik wil zijn.

    Peter Bakkum Coaching & Training

    Peter Bakkum Coaching & Training

    PG Verkoopbegeleiding

    PG Verkoopbegeleiding

    Met de juiste aanpak motiveer je elke verkoper om met plezier en toewijding te werken.

    Paul Gerritsen adviseert, ondersteunt, begeleidt en coacht in verkoop, klantbenadering, relatiebeheer en marketingstrategie.

    Phoocus

    Phoocus

    teamcoaching, training en projectmanagement

    Plan B HR Services

    Plan B HR Services

    Samen met onze partners biedt Plan B HR consultancy diensten en trainingen aan op Curaçao.
    Wij ondersteunen organisaties in het verbeteren van hun performance management om daarmee het werkplezier binnen de organisatie te vergroten. Werkplezier is een van de meest belangrijke succesfactoren voor een moderne organisatie en gelukkige organisaties behalen ook betere resultaten.

    Zo trainen wij onder andere de performance managers in het efficiënt begeleiden van hun werknemers om zo het beste uit hun werknemers te halen en het werkplezier voor iedereen te vergroten.

    Als carrière coach begeleiden wij jou bij het vaststellen van je professionele doelen, het maken van carrière beslissingen, het maken en uitvoeren van plannen en het overwinnen van de mogelijke obstakels.
    Wij ondersteunen jou in het beter inzicht krijgen in jezelf. Met deze kennis zal jij in staat zijn om beslissingen te nemen die beter in balans zijn met wie jij bent en waar jij energie van krijgt.

    Bij onvrijwillig afscheid van een werkgever helpen wij jou bij de transitie van je huidige werkgever naar een nieuw uitdaging. Door middel van beter inzicht in je sterktes en talenten, waar jij energie van krijgt en waar jij energie mee verliest stomen wij jou klaar voor je nieuwe uitdaging.

    Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou of je organisatie kunnen betekenen.

    Pontier&vanMoorst

    Pontier&vanMoorst

    Qintens

    Qintens

    Teamtrainingen voor effectieve communicatie en samenwerking

    RBC Consultants

    RBC Consultants

    Ruud Donker, advies is niet vrijblijvend

    Ruud Donker, advies is niet vrijblijvend

    Iedere ondernemer in het MKB zal het herkennen:
    Je wilt je leiderschap beter benutten in je onderneming. Je personeel efficiënter inzetten. Of dat project nu eindelijk eens uitvoeren. Je hebt wel ideeën, maar je komt er niet aan toe…
    Waar moet je beginnen en hoe pak je het aan? Je hebt eigenlijk geen idee.
    Ook ik ben zo’n ondernemer geweest. Denker en doener tegelijk. Maar wel met af en toe behoefte aan ruggenspraak. Een heldere, frisse blik op je organisatie. Nuttige eyeopeners.
    Vanuit die gedachte draai ik de rollen nu graag om. Om nu, met alle ervaring uit de afgelopen decennia, u als ondernemer bij te staan. Met een verfrissende blik of weldoordacht en zinvol advies.
    Want advies is niet vrijblijvend. Advies moet iets toevoegen.

    In 2017 de link gelegd tussen het bedrijfsleven en de sport en mijn opgedane kennis van DISC.
    Inmiddels distributeur en ontwikkelaar van Q4 Profiles Sport.

    Q4 Sport heeft de praktische oplossing voor het vergroten van de mentale weerbaarheid van de spelers binnen de sport.

    In de sportwereld is er steeds meer belangstelling voor de mentale ondersteuning tijdens sporten. Echter zijn hier nog geen praktische handleidingen voor. Het bewustzijn van het belang van mentale ondersteuning tijdens sporten is er, maar een duidelijke uitvoering nog niet. Q4 Sport biedt de producten en middelen voor het creëren van een beweging binnen de sport en de sportverenigingen die persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Onszelf en anderen beter begrijpen en effectiever omgaan met mensen en situaties.

    Wilt u meer informatie over Q4 Sport, een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u contact opnemen met:

    Samen

     Samen

     Sandra van Loenen Training en Coaching

     Sandra van Loenen Training en Coaching

     Sandra van Loenen Training&Coaching

     “Haal ’t beste uit jezelf en benut je kwaliteiten. Dit maakt je effectiever en geeft je meer (zelf)vertrouwen”.

     Vraag jij je weleens af of je de juiste dingen doet die bij je passen? En wil je onderzoeken of je nog meer in je mars hebt?
     Of wil je het beste uit het team naar boven halen en de samenwerking verbeteren zodat er optimale resultaten behaald worden?

     Als coach help ik je graag die stappen te zetten die ervoor zorgen dat je weer met energie&plezier gaat functioneren. Als trainer richt ik mij op het verbeteren van de samenwerking en communicatie om als team de beste resultaten te behalen.

     Kernwoorden die bij mij passen: Persoonlijk, inspirerend, betrouwbaar, puur en gedegen.

     Savenije Training & Advies

     Savenije Training & Advies

     Sell it your way

     Sell it your way

     Sell it your way

     Expert in het verbeteren van resultaten voor onderneming en personeel.

     Clarence Meihuizen-van Rooijen deelt graag haar ruim 25 jaar aan kennis en ervaring in sales met ondernemers, leidinggevende en werknemers. Een professioneel team van trainers, acteurs, acquisiteurs en zélfs paarden helpt, om tot het beste resultaat te komen. Met gemotiveerd personeel is uw return on investment gegarandeerd.

     Sell it your way ondersteunt MKB:
     als interim;
     met trainingen die een team versterken;
     door inzet van een mystery guest.

     De nadruk ligt op uw persoonlijke succes!

     Skillz Trainingen

     Skillz Trainingen

     In 2001 ben ik voor het eerst aan de slag gegaan als trainer. Na een periode in loondienst gewerkt te hebben voor een aantal grootbanken, opleidings-en detacheringsbureaus in de functie van trainer, opleidingsmanager, accountmanager en kantoormanager, ben ik in 2015 gestart met Skillz Trainingen.

     Met de start van Skillz Trainingen ben ik met overtuiging en energie mijn passie verder gaan verdiepen. Skillz Trainingen past als een op maat gemaakte jas bij mij; een persoonlijk & kleinschalig trainingsbureau dat staat voor kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit, energie, fun en veelzijdigheid.

     Als trainer, coach, trainingsacteur, spreker en DISC consultant inspireer ik je graag. Thema’s waarin ik mij heb gespecialiseerd zijn; Klantgerichtheid, Communicatie, Verkoop, Teameffectiviteit en DISC gedragsstijlen -en profielen. Bewustzijn van eigen talenten en kwaliteiten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in hun leven en werk. Door het voorhouden van een spiegel geef ik inzicht en bewustzijn. Vervolgens gaan we samen aan de slag om een volgende stap te zetten. Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat is wat mij energie geeft.

     Ben jij op zoek naar iemand die zich verdiept in jouw leerwensen, jouw werkomgeving en jouw doelgroep? Ben je op zoek naar iemand die jou nieuwe inzichten biedt en iemand die je open & eerlijke feedback geeft? Dan ben je bij Skillz Trainingen aan het goede adres. Van een training of workshop van Skillz Trainingen mag je verwachten dat deze inspirerend en praktisch zijn. Kortom: geen wollige taal, een heleboel nieuwe ideeën en tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Neem gerust contact op voor meer info!

     Smit en Cornelder Mens- en organisatieontwikkeling

     Smit en Cornelder Mens- en organisatieontwikkeling

     Thalita Smit is een zeer veelzijdige ondernemerscoach/leiderschapstrainer bekend om haar heldere, no-nonsense aanpak. Zij staat werkgevers en leidinggevenden in de paramedische branche en kleine MKB bij om meer uit hun medewerkers te halen door hen positief te confronteren met eigen gedrag en te trainen op vaardigheden. Ditzelfde doet zij met de medewerkers binnen de organisatie omdat het éen niet zonder het ander kan.
     Haar expertise omvat leiderschap en leidinggeven, communicatie, positionering, sales en verandermanagement.

     Sohuman

     Sohuman

     Mensen helpen door kennis te delen en in hun kracht zetten is mijn passie en persoonlijke missie.

     Ik ben zowel generalist als specialist en adviseer op operationeel, tactisch als strategisch nivo. Dit komt door gevolgde studies en jarenlange werkervaring binnen de Financile, IT en HR branche. Deze unieke combinatie maakt dat ik een goede sparring partner ben. Ik voel mij oprecht betrokken.

     Bij al mijn werkzaamheden vormt het belang van de klant, opdrachtgever, kandidaat of student het uitgangspunt. Praktische oplossingen aanbieden, die ook op de langere termijn standhouden, is een van mijn drijfveren.

     Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij SoHuman. Whats in a name?

     In mijn geval heel veel. Alles draait om de menselijke factor.

     Specialismen: sollicitatiegesprekken, personeelsselectie, functieprofielen, personeelsenqutes, exitinterviews, beoordelings- en functioneringsgesprekken, ontslagzaken, outplacement, re-integratie, arbeidsrecht, gedragsanalyses, assessments, trainingen, loopbaanplanning en -begeleiding, verandermanagement, coachen van individuen en startende ondernemers. Competentieprofielen voor bedrijfsleven en onderwijs.
     Ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken, zoals zorg, horeca, semi-overheid, ICT, zakelijke dienstverlening, onderwijs.

     Stakado

     Stakado

     STAKADO biedt haar hulp aan bij het ontdekken en ontwikkelen van aanwezige talenten.
     Zowel op individueel niveau, als op teamniveau.

     De visie van STAKADO is dat zij gelooft dat

     • in elk individu talent aanwezig is en dat dit talent in een passende omgeving door
      aandacht en ontwikkeling kan zorgen voor geluk.
     • elk individu gelukkiger zal zijn wanneer zij zich bewust is van eigen talent(en), en de
      gelegenheid krijgt deze talenten in te zetten in haar (werk)omgeving.
     • bedrijven en organisaties, door actief in te zetten op individuele talentontwikkeling en teamontwikkeling, het verschil kunnen maken om tot onderscheidende prestaties te
      komen op organisatieniveau.

     Angélique Kats

     TCI Collectief

     TCI Collectief

     Wil jij jouw talenten uitbuiten met een opleiding? Willen uw medewerkers aan hun verbeterpunten werken tijdens een training, zich specialiseren of een carrière switch maken? TCI Collectief is een opleidingsinstituut dat trainingen, opleidingen en coaching verzorgt op mbo en hbo  niveau. We geven individuele trainingen, maar ook groepscursussen en -trainingen in kwalitatief goed geoutilleerde opleidingsaccommodaties of desgewenst in company bij u op locatie.

     Overstijg je verwachtingen door training en advies
     TCI Collectief heeft als doel om praktische handvaten aan te reiken en deze toe te passen. Onze opleidingen zijn afgestemd op de leervraag van onze studenten en cursisten, ieder vanuit zijn of haar vakgebied en ervaring.
     Theoretische kennis is belangrijk en de vaardigheden toepassen in de praktijk des te meer. Daarom worden onze cursussen verzorgd door professionele trainers met ruime ervaring in het bedrijfsleven, zowel profit als  non-profit.

     TCI Collectief biedt een scala aan opleidingen en trainingen zoals:

     • Management- en communicatietrainingen
     • beoordelings- en functioneringsgesprekken
     • Gedragsanalyses en werken in een team
     • Klantvriendelijkheid, intern en extern
     • Interim management
     • financieel management
     • Outplacement
     • sollicitatieprocedures en beschrijven van een competentie profiel

     The Champion Coach

     The Champion Coach

     Ontdek de kracht van zelfkennis!

     UPGOING

     UPGOING

     Van der Velde Consultancy

     Van der Velde Consultancy

     Het helpen realiseren van veranderingen/verbeteringen in organisaties op interimbasis.
     Daarnaast HR generalist, vanuit een strategische invalshoek bepalen waaraan een organisatie behoefte heeft, thema’s zijn veelal betere samenwerking, de juiste medewerkers aan boord, management development, performance management.

     Van Saane Coaching, Training & Advies

     Van Saane Coaching, Training & Advies

     Mijn missie als Loopbaanadviseur

     Als mensen-mens probeer ik door oprechte interesse te tonen, goed te luisteren, eerlijk en oprecht te zijn, mensen de juiste keuze te laten maken voor zichzelf en/of hun carrière. Ik koppel mijn enthousiasme, humor en oplossingsgericht denken aan het vermogen om mensen “in beweging” te krijgen, zodat ze met meer plezier hun werk kunnen doen.
     Ik heb ervaren dat achter iemands passie, vele verborgen talenten schuil gaan. Door over iemand zijn passie te praten, probeer ik die talenten te gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe wegen te gaan bewandelen. Met behulp van de DISC-test bepaal ik iemands “kleur” en gebruik deze uitkomst als rode draad in mijn trajecten met mijn kandidaten. Wat past bij jou, welke bedrijfscultuur laat jou en jouw talenten het beste tot zijn recht komen? Waarin onderscheid jij jezelf ten opzichte van de ander? Wat maakt jou een “blauwe banaan” tussen alle gele bananen? Het is mooi om iemand dat inzicht te geven.

     Mijn motto: benut je talenten, haal het beste uit jezelf en word gelukkig!

     Van Vierzen 4 You

     Van Vierzen 4 You

     Van Vierzen 4 You, Advies, Coaching, Training voor U & Jou

     Ik laat onderwijsinstellingen, studenten en jongeren kennis maken het persoonlijke stijl en studentenprofiel via de DISC methode. Onderwijsinstellingen laat ik zien hoe zij studenten individueler en effectiever kunnen begeleiden bij hun studie. De eigen organisatie zal hiervan ook groeien doordat de teamleden elkaar beter begrijpen. Studenten geef ik inzage in hun communicatie, gewoontes en gedrag. Het leren het gedrag van anderen te herkennen zodat zij in projectgroepen, stages en uiteindelijk hun werkomgeving zich meer bewust in hun gedrag kunnen aanpassen.

     Naast het onderwijs begeleid ik personen die door wisselende redenen niet verder kunnen groeien op werk en/of persoonlijk vlak.
     Wil je kennis maken met de DISC methode door middel van een presentatie of workshop meer over mij en de DISC methode weten? Neem dan contact met mij op en we maken een vrijblijvende afspraak.

     Zelf doen

     Zelf doen

     Partner voor professionals in de zakelijke dienstverlening die willen uitblinken in hun communicatie, samenwerking en leiderschap.