Horse 2018-03-20T13:24:58+00:00
Loading...

Over Q4 Profiles Horse

Hoe goed ken jij jezelf écht? En in welke mate ken jij de voorkeuren van je paard? Zijn er momenten dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt in de training? Of dat je angstig, boos of moedeloos wordt omdat je niet begrijpt waarom je paard reageert zoals hij doet? Gaat het rijden prima, maar ben je op zoek naar manieren om nóg meer uit je training of wedstrijd te halen?

Wij helpen je om inzicht te krijgen in jouw eigen voorkeursgedrag en dat van je paard. We leren je hoe je optimaler kunt afstemmen op de behoefte van je paard. Hierdoor gaan jullie prettiger met elkaar om en train je effectiever met betere resultaten.

Het Q4HorseProfile kan ingezet worden binnen alle disciplines, op ieder niveau. Of dat nu het rijden van een Grand Prix proef is, of het maken van een buitenrit.

Over Q4 Horse

Wat kun je met Q4 Profiles Horse?

1 op 1 begeleiding

Uitleg

1 op 1 begeleiding

Trainingen voor instructeurs

Uitleg

Trainingen voor instructeurs

Certificatietrajecten

Uitleg

Certificatietrajecten

Agenda

Wat doen wij?

Jouw persoonlijke Q4HorseProfile wordt gemaakt op basis van twee vragenlijsten die je online invult. Het resultaat is een rapport van bijna 40 pagina’s. Hierin staan onder andere jouw persoonlijke beschrijving, je communicatiestijl, jouw ruitertype en een uitgebreide beschrijving van jouw paard. Daarnaast wordt de combinatie van jou en je paard beschreven. Jullie sterkten en valkuilen, en tips hoe je goed op je paard kunt afstemmen.

Omdat we het belangrijk vinden dat je goed begrijpt wat er in het rapport beschreven staat en hoe je de grafieken interpreteert, sturen we nooit zomaar het HorseProfile naar je toe. In een 4 uur durende workshop vertellen we je meer over de theoretische achtergronden van het instrument en nemen we samen de HorseProfiles door. Reacties van deelnemers zijn unaniem dat de workshop een grote toegevoegde waarde heeft. ‘Het is fijn om ervaringen van andere ruiters te horen, dit helpt je blik te verbreden. De workshop geeft verdieping aan de inhoud van HorseProfile.’

Voor wie?

Q4HorseProfile kan onder andere ingezet worden bij:

 • Ruiters die zichzelf en hun paard beter willen begrijpen, waardoor ze prettiger met hun paard omgaan en hun prestaties verhogen.
 • Ruiters die problemen ervaren met hun paard en deze willen oplossen.
 • Mensen die een paard willen kopen dat bij hun gedragsstijl en ambities past.
 • Instructeurs die een extra dimensie willen toevoegen aan hun kennis. Die willen leren af te stemmen op hun individuele lesklanten en combinaties, zodat ze effectiever zijn in hun lesgeven, en de klantendoorstroom verminderen.
 • Trainings- en africhtingsstallen
 • Maneges
 • Hippische opleidingen

Contact

Esther Huisman heeft Q4HorseProfile ontwikkeld. Ze studeerde Arbeids- en organisatiepsychologie en zet sinds de oprichting van haar bedrijf in 2007 het DISC-model veelvuldig in tijdens teamtrainingen en het coachen van managers. Met het ontwikkelen van Q4HorseProfile combineert ze haar passie voor menselijk gedrag met die voor paarden. Esther rijdt vanaf haar 6e paard, en is de trotse eigenaar van 2 ruinen, Ex en Lennox.

Roy Ramdjanamsingh en Eline Reijnders zijn de eigenaren van Q4Profiles.

Contact

Facebook

2 dagen geleden

Q4HorseProfile

Vandaag alweer de vierde groep van de NCSAH Hippische beroepsopleiding de Q4 HorseProfile training gegeven. In Leidschendam waren docenten Anneloes Borneman en Petra Smit weer druk in de weer om alles in goede banen te leiden. De toegevoegde waarde van Petra als HorseProfile coach werd ook weer prachtig zichtbaar in de gesprekken na de training. Wat fijn om te zien! Studenten uit Leidschendam, ontzettend bedankt voor jullie aandacht en input. Heel veel plezier in de opleiding, en succes met al jullie ambities! ... Lees meerLees minder

Vandaag alweer de vierde groep van de NCSAH Hippische beroepsopleiding de Q4 HorseProfile training gegeven. In Leidschendam waren docenten Anneloes Borneman en Petra Smit weer druk in de weer om alles in goede banen te leiden. De toegevoegde waarde van Petra als HorseProfile coach werd ook weer prachtig zichtbaar in de gesprekken na de training. Wat fijn om te zien! Studenten uit Leidschendam, ontzettend bedankt voor jullie aandacht en input. Heel veel plezier in de opleiding, en succes met al jullie ambities!Image attachmentImage attachment

 

Reageer op facebook

Bedankt Esther voor de interessante en leerzame middag. Ben blij dat ik die kant uit gegaan ben ondanks de griep. Had het niet willen missen.

Bedankt voor de leerzame en interessante middag. Er zijn een hoop kwartjes op hun plek gevallen 😊

Bedankt Esther! Deze middag heeft veel inzicht gebracht en hier kan ik nu bewust mee aan de gang.

1 week geleden

Q4HorseProfile

Vandaag interviewde HorseProfile Coach Tessa Van Daalen-de Graaff amazone, coach en Grand Prix-jurylid Marlon van Wissen over haar ervaringen met Q4HorseProfile. Vanuit haar eigen rijden, haar lesgeven en als jurylid: wat heeft het Marlon gebracht? Binnenkort zijn de vlogs met haar verhaal te bekijken! We waren voor het interview te gast bij Maverick Stables, bij Jong FNRS-lid Marielle Vogelaar. Een 'oude bekende', want zij had al eerder een HorseProfile gemaakt... Ontzettend leuk om rondgeleid te worden door Marielle op haar prachtige bedrijf! Dank Marielle en Marlon! ... Lees meerLees minder

Vandaag interviewde HorseProfile Coach Tessa Van Daalen-de Graaff amazone, coach en Grand Prix-jurylid Marlon van Wissen over haar ervaringen met Q4HorseProfile. Vanuit haar eigen rijden, haar lesgeven en als jurylid: wat heeft het Marlon gebracht? Binnenkort zijn de vlogs met haar verhaal te bekijken! We waren voor het interview te gast bij Maverick Stables, bij Jong FNRS-lid Marielle Vogelaar. Een oude bekende, want zij had al eerder een HorseProfile gemaakt... Ontzettend leuk om rondgeleid te worden door Marielle op haar prachtige bedrijf! Dank Marielle en Marlon!

 

Reageer op facebook

Wat leuk! Ik ben heel benieuwd wat je er van vond Marlon! Ik ga de blog in de gaten houden. Net vorige week mijn profiel gekregen. Zo interessant!!

En wat was t leuk Marlon Van Wissen! Dank!

Laad meer

LinkedIn

LinkedIn Company Updates

 • 9 Months, 8 Days Agoview on linkedin
 • 10 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Q4 HorseProfile

  Q4HorseProfile, Team up with your horse!

 • Nieuwsbericht

  Blog S-Temperament

  S-Temperament Een nieuwe blog van Roy over onder andere DISC Hoe herken je een gesprekspartner met een S-temperament? Ga je al jaren naar dezelfde vakantiebestemming en misschien zelfs hetzelfde hotel of dezelfde camping? Of ga je juist elk jaar naar een andere bestemming? Vandaag geef ik een toelichting op het S-temperament. Dit temperament geeft de voorkeur aan indirect, mensgericht gedrag. Houdt van elke keer hetzelfde en voorspelbaarheid. Het is dus geen toeval dat deze stijl de voorkeur geeft aan elk jaar dezelfde vakantiebestemming en hetzelfde restaurant. Vandaag geef ik een toelichting op het S-temperament. [...]