Horse2018-08-08T14:23:43+02:00
Loading...

Over Q4 Profiles Horse

Hoe goed ken jij jezelf écht? En in welke mate ken jij de voorkeuren van je paard? Zijn er momenten dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt in de training? Of dat je angstig, boos of moedeloos wordt omdat je niet begrijpt waarom je paard reageert zoals hij doet? Gaat het rijden prima, maar ben je op zoek naar manieren om nóg meer uit je training of wedstrijd te halen?

Wij helpen je om inzicht te krijgen in jouw eigen voorkeursgedrag en dat van je paard. We leren je hoe je optimaler kunt afstemmen op de behoefte van je paard. Hierdoor gaan jullie prettiger met elkaar om en train je effectiever met betere resultaten.

Het Q4HorseProfile kan ingezet worden binnen alle disciplines, op ieder niveau. Of dat nu het rijden van een Grand Prix proef is, of het maken van een buitenrit.

Over Q4 Horse

Wat kun je met Q4 Profiles Horse?

1 op 1 begeleiding

Uitleg

1 op 1 begeleiding

Trainingen voor instructeurs

Uitleg

Trainingen voor instructeurs

Certificatietrajecten

Uitleg

Certificatietrajecten

Agenda

Wat doen wij?

Jouw persoonlijke Q4HorseProfile wordt gemaakt op basis van twee vragenlijsten die je online invult. Het resultaat is een rapport van bijna 40 pagina’s. Hierin staan onder andere jouw persoonlijke beschrijving, je communicatiestijl, jouw ruitertype en een uitgebreide beschrijving van jouw paard. Daarnaast wordt de combinatie van jou en je paard beschreven. Jullie sterkten en valkuilen, en tips hoe je goed op je paard kunt afstemmen.

Omdat we het belangrijk vinden dat je goed begrijpt wat er in het rapport beschreven staat en hoe je de grafieken interpreteert, sturen we nooit zomaar het HorseProfile naar je toe. In een 4 uur durende workshop vertellen we je meer over de theoretische achtergronden van het instrument en nemen we samen de HorseProfiles door. Reacties van deelnemers zijn unaniem dat de workshop een grote toegevoegde waarde heeft. ‘Het is fijn om ervaringen van andere ruiters te horen, dit helpt je blik te verbreden. De workshop geeft verdieping aan de inhoud van HorseProfile.’

Voor wie?

Q4HorseProfile kan onder andere ingezet worden bij:

 • Ruiters die zichzelf en hun paard beter willen begrijpen, waardoor ze prettiger met hun paard omgaan en hun prestaties verhogen.
 • Ruiters die problemen ervaren met hun paard en deze willen oplossen.
 • Mensen die een paard willen kopen dat bij hun gedragsstijl en ambities past.
 • Instructeurs die een extra dimensie willen toevoegen aan hun kennis. Die willen leren af te stemmen op hun individuele lesklanten en combinaties, zodat ze effectiever zijn in hun lesgeven, en de klantendoorstroom verminderen.
 • Trainings- en africhtingsstallen
 • Maneges
 • Hippische opleidingen

Contact

Esther Huisman heeft Q4HorseProfile ontwikkeld. Ze studeerde Arbeids- en organisatiepsychologie en zet sinds de oprichting van haar bedrijf in 2007 het DISC-model veelvuldig in tijdens teamtrainingen en het coachen van managers. Met het ontwikkelen van Q4HorseProfile combineert ze haar passie voor menselijk gedrag met die voor paarden. Esther rijdt vanaf haar 6e paard, en is de trotse eigenaar van 2 ruinen, Ex en Lennox.

Roy Ramdjanamsingh en Eline Reijnders zijn de eigenaren van Q4Profiles.

Contact

Facebook

1 maand geleden

Q4HorseProfile

Net zoals voorgaande jaren zijn we weer aanwezig op 'De dag van het oudere paard' bij de Paardenkamp in Soest. Op zaterdag 15 juni zijn er allerlei workshops en lezingen door bekende instructeurs, trainers, paardenartsen en andere professionals (zie de website voor alle deelnemers), en kun je een kijkje nemen in het mooiste paardenrusthuis van Nederland. En je steunt daarmee meteen het goede doel! Als je jouw toegangskaartjes reserveert en je gebruikt daarbij de kortingscode EH8972, dan betaal je slechts 15 euro in plaats van 17,50. We hopen je daar te zien! ... Lees meerLees minder

Net zoals voorgaande jaren zijn we weer aanwezig op De dag van het oudere paard bij de Paardenkamp in Soest. Op zaterdag 15 juni zijn er allerlei workshops en lezingen door bekende instructeurs, trainers, paardenartsen en andere professionals (zie de website voor alle deelnemers), en kun je een kijkje nemen in het mooiste paardenrusthuis van Nederland. En je steunt daarmee meteen het goede doel! Als je jouw toegangskaartjes reserveert en je gebruikt daarbij de kortingscode EH8972, dan betaal je slechts 15 euro in plaats van 17,50. We hopen je daar te zien!

Reageer op facebook

Top ga kaarten bestellen

2 maanden geleden

Q4HorseProfile

Ben jij werkzaam als instructeur of (gedrags-)trainer, en wil je jouw diensten uitbreiden met Q4HorseProfile?
Doe dan mee met het certificatietraject tot HorseProfile Coach! De tweedaagse training vindt plaats op 29 mei en 19 juni in Aalsmeer. Voor meer informatie over de toelatingseisen, het programma en je investering laat een berichtje achter of mail naar info@q4horseprofile.com.
... Lees meerLees minder

Ben jij werkzaam als instructeur of (gedrags-)trainer, en wil je jouw diensten uitbreiden met Q4HorseProfile?
Doe dan mee met het certificatietraject tot HorseProfile Coach! De tweedaagse training vindt plaats op 29 mei en 19 juni in Aalsmeer. Voor meer informatie over de toelatingseisen, het programma en je investering laat een berichtje achter of mail naar info@q4horseprofile.com.

Reageer op facebook

Mag ik wat meer informatie ontvangen?😊

Laad meer

LinkedIn

LinkedIn Company Updates

 • Sorry, no posts were received from LinkedIn!
 • Nieuwsbericht

  Chapter 1

  “Don’t compare your chapter 1 with someone else’s chapter 20.” Een nieuwe blog van Roy over onder andere DISC Roy Ramdjanamsingh Oprichter en directeur van Q4 Profiles en als gedragsanalist deelt hij graag zijn kennis met jou. Nieuwe generaties, ze komen eraan. Met allemaal hun eigen inbreng, kwaliteiten en valkuilen. Ongeduld, vrijheid, autonomie, zingeving…. Allemaal onderwerpen die je terug ziet komen in de verschillende onderzoeken die online zijn te vinden. Een generatie die in 2020 volgens onderzoek 35% van de mondiale beroepsbevolking zal uitmaken is die van de Millenial (geboren 1980 – [...]