Persoonlijke Commerciële Stijl Profiel

Waar liggen uw commerciële talenten?

Het Q4 Profiles Commerciële Stijl (DISC) Profiel geeft inzicht in de natuurlijke voorkeur binnen de zes gedefinieerde facetten van sales en hoe deze zich verhouden tot uw huidige functie in een commerciële omgeving.

Net als bij de andere profielen wordt de intensiteit van de natuurlijke voorkeur gemeten en afgezet tegen de eigen perceptie van de huidige werkzaamheden. Dit kan resulteren in bijgevoegde voorbeeldgrafiek.

Naast dit inzicht geven we inzicht hoe u de stijl van uw (potentiële) klanten kunt herkennen en krijgt u communicatie tips vanuit uw eigen Persoonlijke Stijl Profiel.

Doel is u een tool te geven waarmee u de kans op commercieel succes kunt vergroten door:

  • Te weten welke informatiebehoefte uw gesprekspartner heeft
  • Welke woordkeuze u het beste kunt gebruiken en vermijden
  • Inzicht te krijgen in de stijlvoorkeur van uw gesprekspartner

Naast dit profiel hebben we ook een Commerciële Stijl Observatie Profiel ontwikkelt. Dit geeft u de mogelijkheid om zeer specifiek vanuit uw eigen observatie uw gesprekspartner te observeren. U krijgt op basis van uw observatie een beknopt profiel waarin u een korte beschrijving en communicatie tips krijgt waardoor u in staat bent optimaal met deze persoon te kunnen communiceren.

Het profiel is specifiek toegespitst op het succesvol verkopen bij deze persoon rekening houdend met uw eigen specifieke voorkeuren, talenten en valkuilen.

Wilt u de volgende stap zetten in uw commerciële carrière? Of bent u als salestrainer op zoek naar een nieuwe krachtige tool om gedrag in kaart te brengen? Of bent u misschien als manager op zoek naar een tool die meer inzicht geeft in uw salesteam? Laat u certificeren en neem die stap. We ontmoeten u graag voor een kennismaking. Klik hier voor een voorbeeldprofiel.