Persoonlijke Secretariële Stijl Profiel

Waar liggen uw ondersteunende kwaliteiten?

Het Q4 Profiles Secretariële Stijl Profiel geeft inzicht in de natuurlijke voorkeur binnen de zes gedefinieerde competenties van een secretarieel medewerker en hoe deze zich verhouden tot uw huidige functie binnen dit vakgebied.

Net als bij de andere profielen wordt de intensiteit van de natuurlijke voorkeur gemeten en afgezet tegen de eigen perceptie van de huidige werkzaamheden. Dit kan resulteren in bijgevoegde voorbeeldgrafiek.

Naast dit inzicht geven we inzicht hoe u de stijl van uw manager kunt herkennen en krijgt u communicatie tips vanuit uw eigen Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel.

Doel is de samenwerking tussen u en uw manager optimaal te laten verlopen. Vragen die veel gesteld worden zijn onder andere:

  • Hoe herken ik de stijl van mijn manager en hoe kan ik daar het beste op reageren?
  • Wat is de informatiebehoefte van mijn manager en hoe kan ik daar het beste in voorzien?
  • Wat werkt wel en wat werk niet voor mijn manager?

Naast dit profiel hebben we ook een Management Support Observatie Profiel ontwikkelt. Dit geeft u de mogelijkheid om zeer specifiek vanuit uw eigen observatie uw gesprekspartner te observeren. U krijgt op basis van uw observatie een beknopt profiel waarin u een korte persoonlijke beschrijving en communicatie tips krijgt waardoor u in staat bent optimaal met deze persoon te kunnen communiceren.

Het profiel is specifiek toegespitst op het succesvol communiceren en samenwerken met deze persoon rekening houdend met uw eigen specifieke voorkeuren, talenten en valkuilen.

Wilt u de volgende stap zetten in samenwerking? Of bent u als managementsupport medewerker op zoek naar een krachtige tool om gedrag en voorkeuren in kaart te brengen? Of bent u misschien als manager op zoek naar een tool die meer inzicht geeft in uw managementsupport team? Laat u certificeren en neem die stap. We ontmoeten u graag voor een kennismaking. Klik hier voor een voorbeeldprofiel.