Privacyverklaring 2018-06-04T10:47:45+00:00

Privacyverklaring

Privacy statement bezoekers website Q4 Profiles

Q4 Profiles neemt privacy serieus. In dit privacy statement wordt in het kort beschreven hoe wij met persoonsgegevens van bezoekers van onze websites omgaan en deze beveiligen.

Doeleinden van de gegevensverwerking van bezoekers van de website
Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het personaliseren van uw persoonlijke profiel(en). Met behulp van deze profielen leert u zichzelf beter kennen. Dit helpt u om uw communicatie met anderen en uw werkwijzen effectiever te laten verlopen. De persoonsgegevens die verwerkt worden via onze websites verwerken wij om uw training te ondersteunen en te faciliteren. Daarnaast gebruiken wij de persoonsgegevens die via onze websites worden verwerkt om u te informeren over onze dienstverlening.

Als u onze websites bezoekt, daarop inlogt, een profiel aanmaakt, een vragenlijst invult, een contact- of aanmeldformulier op de website invult of ons een e-mail/bericht stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van de verstrekte informatie, de aard van het formulier, in het kader van de door u ingevulde vragenlijst, voor het doel van de door u gevolgde training of voor de inhoud van uw e-mail/bericht nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan, dan wel zolang vereist is vanuit een wettelijke verplichting, zoals de fiscale bewaarplicht.

Op de beveiligde inlogomgeving van onze website kunt u vragenlijsten invullen die u via ons of een consultant hebt ontvangen. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van uw voor- en achternaam, uw bedrijfsnaam indien van toepassing, uw geslacht, uw emailadres en de daarvoor ontvangen inloggegevens. Uw emailadres wordt gebruikt om u voor de vragenlijst uit te nodigen en u van de uitkomsten op de hoogte te stellen. Daarnaast verwerken wij de door u ingevulde informatie vanuit de vragenlijst(en), afhankelijk van de soort training of coaching die u volgt bij ons of een van onze gecertificeerde consultants.

Derden
Q4 Profiles ontvangt/deelt uw gegevens alleen van /met gecertificeerde consultants via wie wij uw gegevens hebben ontvangen. Het delen en verstrekken gebeurt daardoor enkel indien het nodig is voor de uitvoering van uw verzoek, uw training of uw opdracht. Met de partijen waarmee wij uw gegevens delen, hebben wij afspraken gemaakt om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de inloggegevens, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Wij maken voor de website www.q4profiles.nl gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze eventuele Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid google analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Sociale media
Op onze websites zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie onder).

Leest u de privacyverklaringen van Facebook, van LinkedIn en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Gebruik van cookies
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Ons cookiegebruik is in overeenstemming met de daarvoor geldende regels uit onder meer de Telecommunicatiewet.

Functionele cookies
Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt maken wij gebruik van functionele cookies. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Voor het gebruik van deze cookies hebben wij geen toestemming nodig.

Analytische cookies
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Ook het gebruik van deze cookies is zonder toestemming toegestaan. Wel dient u over het gebruik daarvan te worden geïnformeerd. Dit doen wij door middel van dit privacy statement op onze sites en de cookiemelding bij het eerste bezoek van onze sites.

Indien u wilt weten welke persoonsgegevens wij over u hebben vastgelegd of deze wilt (laten) wijzigen en/of verwijderen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@q4profiles.com.

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Zie voor het instellen van Google Analytics de handleiding ‘Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics’ (laatste versie: 6 maart 2018) door de AP via autoriteitspersoonsgegevens.nl.