Sport 2018-02-12T13:30:37+00:00
Loading...

Wat doet Q4 Sport?

Cruijff zei ooit: “Voetballen doe je met je hoofd en je gebruikt je benen.”

Door inzicht te geven in de eigen voorkeursstijl, maken wij de trainer/coach beter! Hierbij is het van belang om de volgende drie aspecten uit te lichten:

 • Zelfkennis
 • Zelfwaardering
 • Zelfvertrouwen

Deze drie onderdelen komen tot stand door de trainer/coach bewust te maken van zijn eigen stijl. Dit gebeurt door middel van het Q4 Sport Persoonlijke Trainer Coachstijl analyse DISC. Naast deze theoretische kennis is vooral de toepassing van groot belang welke bestaat uit drie stappen:

 • Gedragsbewustzijn; hoe zit ik in elkaar, wat werkt wel en niet voor mij?
 • Gedragsherkenning; het leren herkennen van de verschillende stijlen van de spelers door middel van het observatieprofiel.
 • Gedragstoepassing; door het verkregen inzicht in mijn eigen stijl en de stijl van de speler kan ik op een effectieve manier de speler beter maken.
Traject Q4 Sport
Over ons

Waarom kiezen voor Q4 Sport?

Binnen de sportwereld wordt veel aandacht besteed aan techniek, tactiek en fysiek. Naast deze drie aspecten is er nog een vierde aspect, welke vaak wordt vergeten: mentaal. Tegenwoordig is er wel meer interesse om ook dit mentale aspect te gaan toepassen binnen de sport, maar er zijn nog veel vragen over het hoe dit het beste gedaan kan worden. Vanuit deze ontwikkelingen is Q4 Sport opgericht.

Door een juiste manier van communiceren worden de teamprestaties verbeterd en ontstaat er meer plezier op het sportveld. De trainers en coaches leren dat de verschillende type sporters elk op een andere manier benaderd dienen te worden, maar ook dat zij zich op andere manieren uiten. Door inzicht te hebben in deze verschillende karakters en de verschillende manieren van benaderen, zullen zij zich beter voelen dan wanneer iedereen hetzelfde aangesproken wordt.

Q4 Sport gelooft dat de juiste mentale ondersteuning binnen de sport een structurele bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de persoonlijke prestaties en de teamprestaties. 

Onze middelen

Kernwaarden Q4 Sport

Lees meer over deze kernwaarde, klik op onderstaande button.

Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over deze kernwaarde, klik op onderstaande button.

Persoonlijke begeleiding

Lees meer over deze kernwaarde, klik op onderstaande button.

Uw organisatie

Praktijkervaringen

Contact

Wil je meer weten over hoe jij als trainer-coach het Q4 Sport traject kan toepassen, stuur ons een bericht!

Q4 Sport coach worden

Ben je opzoek naar een Q4 Sport consultant? Klik dan snel op onderstaande button en neem vrijblijvend contact met ons op.

Q4 Sport consultant zoeken

Wil jij graag als consultant bij Q4 Sport aan de slag? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Q4 Sport consultant worden

Facebook

Laad meer

LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • Today Agoview on linkedin

  Q4 Sport

  Cruijff Footbal: Deel mogen uitmaken van het overbrengen van de Cruijff gedachten, betere communicatie en individuele benadering.

 • 1 Months, 10 Days Agoview on linkedin

  Q4 Sport

  Ben jij die toonaangevende Trainer Coach die nog succesvoller wil zijn in zijn of haar vak? Wij vertellen graag over onze visie en werkwijze tijdens onze informatieworkshop Persoonlijke Trainer-Coach stijl (disc) profiel. Waarom doen we wat we doen en waarom geloven wij erin dat mentale ondersteuning van groot belang is binnen de sport, dit wordt allemaal verduidelijkt tijdens de workshop. De informatieworkshop is zowel bedoeld voor Trainers-Coaches als voor geïnteresseerde die als Q4 Sport Consultant aan de slag zouden willen. Meld je nu aan en ontvang een gratis verkort Persoonlijk Stijl profiel! De workshop is geheel kosteloos, schrijf je hier in: https://lnkd.in/dwxCTCn